Goede doelen

Stichting Look Good…Feel Better

Stichting Look Good....Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie, tips en adviezen.

Wij werken graag mee aan de workshops in ziekenhuizen van de Stichting Look Good…Feel Better. We laten zien welke pruiken mogelijk zijn in de betreffende situaties; we beantwoorden vragen en geven uitgebreide adviezen.

Ga naar de website van Stichting Look Good...Feel Better


Rotary Hellevoetsluis

Rotary

Rotary Club Hellevoetsluis (een Rotary Club is een serviceclub die zich inzet om in de nabije omgeving en wereldwijd te helpen de wereld een stukje beter te maken) heeft zich financieel gelieerd aan Haarwerkstudio Petra van de Laar.


Kinderen die getroffen zijn door kanker worden door Petra van de Laar en haar team vakkundig geholpen en de pruik wordt betaald door de Rotarianen! Hoe mooi is dat?


Het OOK centrum

Het OOK centrum

Het allereerste OOK Centrum is gevestigd op de Zorgboulevard in Rotterdam-Zuid, bij station Lombardijen. In het OOK Centrum kan men terecht voor niet-medische ondersteuning zoals: informatie over hoe om te gaan met kanker, haarwerken, oedeem- en huidtherapie, schoonheidsbehandelingen, begeleiding bij werk, deskundige psychologische zorg of een praatje met lotgenoten. Alle vormen van ondersteuning bevinden zich onder één dak.Met veel plezier werken wij mee aan de activiteiten binnen het OOK Centrum. Zo kunnen wij kankerpatiënten steun verlenen.

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

010 292 36 14